Geohunter

faq.header

Algemene vragen

Geohunter laat je met behulp van deze website een interactieve tocht lopen in het echt, terwijl je probeert te strijden tegen andere teams. Er kunnen op de kaart vragen en opdrachten geplaatst worden welke beantwoord/ingeleverd moeten worden. Deze leveren credits op. Deze credits kunnen ingeruild worden voor voorwerpen. Deze voorwerpen zijn vervolgens punten waard. Uiteraard kan je ook alleen de credits gebruiken, afhankelijk van wat je doel is
In principe is GeoHunter bedoeld voor scouting activiteiten (opkomsten, groepsactiviteiten, regionale activiteiten, etc) voor leden in van Scouting Nederland. Uiteraard mag je dit ook daarbuiten gebruiken, we houden je niet tegen!
Ja, GeoHunter is gratis. Het kost echter redelijk wat om dit allemaal in de lucht te houden, daarom vragen we je om een vrijwillige bijdragen, welke je hier kan maken: https://bunq.me/ScoutGames. Normaal kost een opkomst ook wat geld, en als iedereen een paar euro inlegd, dan kan GeoHunter quitte draaien.
Natuurlijk vinden we privacy belangrijk, daarom zijn de volgende dingen van kracht:
  • Ingevulde gegevens worden niet gedeeld met derden
  • Alles wat wordt geüpload wordt 7 dagen later weer van de server af gegooid
  • Een uitdraai (een dump met alle ingeleverde bestanden) blijft ook maar 7 dagen bewaard nadat deze is gemaakt
Dit is natuurlijk mogelijk. De handigste manier is een mail to sturen naar info@scoutgames.nl

Spellen

In principe zitten er geen limieten aan GeoHunter. Je kan het zo vaak spelen als je wil. Ook zitten er geen limitaties aan de hoeveelheid spellen, teams, vraagroutes, vragen en opdrachten.